U kunt veilig shoppen bij ons ondanks coronacrisus!!

geplaatst in: Geen categorie | 0

Wij zijn gewoon open dinsdag t/m vrijdag van 10.00 – 17.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur ondanks de coronacrisus. Wij nemen diverse maatregelen in acht zodat u ook veilig kunt shoppen, zoals onze acrylplaat bij de toonbank, 1,5 m afstand houden en maximaal 2 klanten in de winkel. U zult zelf iets meer moeten doen en zijn we niet gewend maar blijkt ook prima te gaan. Dus zelf uw sieraden of horloges omdoen en passen. Verder maken we vanzelfsprekend de toonbanken, pinautomaat en klinken regelmatig schoon. Mocht u toch het lastig vinden, dan bel of mail ons en we maken een afspraak voor private shopping of we bezorgen het gewenste artikel mooi ingepakt bij u thuis of bij iemand die u wilt verrassen. Verwen uzelf in deze moeilijke tijden met een mooi sieraad en u wordt meteen een stukje blijer!! Pas goed op uzelf en uw dierbaren!!