BLACK FRIDAY ook bij SISTERZ natuurlijk!!

geplaatst in: Geen categorie | 0


Vandaag, vrijdag 24 en morgen zaterdag 25 november, kortingen bij Sisterz op diverse merken sieraden en horloges!! 20% korting op de zilveren en vergulden sieraden van Ania Haie, de gouden sieraden van Jackie (met uitzondering van nieuwe Treasures en de London collectie), alle sieraden en settings van Melano en op de Rabinovich collectie, die we op voorraad hebben in de winkel. Daarnaast ook 20% korting op alle horloges en sieraden van Bering. We geven 25% korting op de SLB portemonnees van ByLouLou en 2 Trollbeads kralen halen = 1 betalen!! Laatste 2 aanbiedingen alleen op de collectie die we op voorraad hebben in de winkel. Kom snel dus kijken deze dagen want dit wil je niet missen en toch mooie prijzen voor de allermooiste cadeautjes voor de decembermaand!!